Drachtstercompagnie, Drachtster Kompenije, Bernardus Nieuwenhuis, Nakke, Historie, Dr.Compagnie, HKDK, Histoaryske Kommisje Drachtster Kompenije, Dr.Compagnie

2012

Krantenartikel in Breeduit Aldheidskeamer en Zorgboerderij It Fallaet.

In een mooi oud klein pand naast zorgboerderij It Fallaet zijn bezoekers van harte welkom. Een gedeelte is ingericht door de historische commissie van Drachtstercompagnie met verzamelde spullen afkomstig van inwoners uit het dorp. Het is zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen en om iets van de geschiedenis van het dorp te zien. De zorgboerderij zullen de gasten van harte verwelkomen. U kunt genieten van koffie of thee met wat lekkers en van ambachtelijk bereid schepijs. Er is een terras waar u onder een oude perenboom kunt genieten van de omgeving. Ook binnen kunt u zitten als het wat minder mooi weer is. De menulijst is niet lang, maar wat we aanbieden is van hoge kwaliteit, en ouderwets lekker.
In juli zijn we van start gegaan. Er zijn ook extra mogelijkheden. We kunnen op aanvraag een boerenlunch verzorgen. Ook bieden we workshops friese droge worst maken aan. En we zijn het startpunt voor een rondwandeling door het dorp.

Openingstijden: vrijdag en zaterdag 9.00 - 17.00 uur

Op aanvraag verruimen we onze openingstijden
Tel. 0512-340846

 Zie voor meer info kranteartikel in Breeduit 19 juli 2012.

http://www.smallingerland.nl/Docs/Actueel/Breeduit/2012%20week%2029%20juli%2019.pdf